Dovanos

Įrašai nuo 21 iki 30 iš viso 42

puslapyje

Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sesderma C-VIT drėkinamasis veido kremas 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai  šį drėkinantį veido kremą su vitaminu C rekomenduoja blausios, suglebusios ir sveiką išvaizdą praradusios odos drėkinimui, antioksidacinio poveikio stiprinimui, odos skaistinimui. C-VIT kremas itin tinka odos saulės šviesos sukeliamo senėjimo priežiūrai, ypač sausai odai.

    C-VIT drėkinamasis kremas yra švelnios emulsijos konsistencijos bei pasižymi maloniu apelsinų aromatu.

    Kremo sudėtyje yra naujos formos stabilizuoto vitamino C, kuris yra stabilesnis ir veikia žymiai ilgiau, nei įprastas vitaminas C ir kiti jo dariniai. Stabilios formos vitaminas C skatina kolageno gamybą, mažina raukšles, didina odos stangrumą, glotnumą ir elastingumą. Sužinokite daugiau

    Pastovi kaina: 58,08 €

    Akcija 55,00 €

    Išparduota

  • Sesderma ACGLICOLIC CLASSIC FORTE drėkinamasis gelinis kremas 50 ml nemokamas pristatymas

    SESDERMA kompanija buvo pirmoji, kuri įtraukė šią veikliąją medžiagą į įvairių priežiūros priemonių sudėtį, o dabar pirmoji, kuri įtraukia naujovišką liposominę glikolio rūgštį.

    Šis veido gelinis kremas - tai pažangi odos formulė, kuri palaiko natūralią ląstelių apykaitą ir padeda sumažinti smulkių raukšlelių, raukšlių ir kitų senėjimo požymių atsiradimą.

    Kremo sudėtyje esantys aktyvūs ingredientai padeda išvalyti odą ir ją sušvelninti, paliekant ją švarią ir atgaivintą.

    iGrožis.lt specialistai siūlo naudoti šį gelinį kremą paruošiant odą cheminiams pilingams ir gydymui retinoidais bei depigmentacinėmis priemonėmis.

    Sužinokite daugiau

    Pastovi kaina: 77,44 €

    Akcija 59,00 €

    Išparduota

  • Sesderma HIDRADERM HYAL kūno pienelis 400ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai HIDRADERM HYAL kūno pienelį siūlo sausos, drėgmę praradusios odos, taip pat itin jautrios odos priežiūrai, kai oda išsausėja dėl išorinių veiksnių (sauso patalpų oro, žiemos, ploviklių) bei vidinių priežasčių (senėjimas, atopija ir pan.).

    Sužinokite daugiau
    62,92 €

    Išparduota

  • Cell Fusion C Giliai drėkinantis serumas sausai odai „Hyaluron Clinic" 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai šį serumą siūlo naudoti visų tipų odai, netgi raustančiai, itin jautriai bei ypač sausai, norint suteikti odos viršutiniam sluoksniui daugiau drėgmės ir elastingumo.

    Drėkinantis serumas itin sausai odai savo sudėtyje turi natūralaus drėkinamojo faktoriaus (NMF) – hialurono rūgšties, kuri suteikia odai drėgmės bei ramina jautrią odą, atstato jos fiziologines savybes. Sužinokite daugiau

    65,00 €

    Išparduota

  • Sesderma HIDRADERM HYAL atkuriamasis kūno pienelis 200ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai HIDRADERM HYAL atkuriamąjį kūno pienelį rekomenduoja, siekiant sumažinti odos plonėjimą, elastingumo ir atsparumo praradimą dėl dermatoporozės (dėl amžiaus arba naudojant kortikosteroidus). Priemonė skatina dėl amžiaus suplonėjusios odos, taip pat stipraus poveikio kosmetinio ar medicininio gydymo (pavyzdžiui, radioterapijos) paveiktos odos atkūrimo procesus

    HIDRADERM HYAL REPAIR - stipraus poveikio drėkinantis, atkuriantis odos tankį kūno pienelis.

    Sužinokite daugiau
    67,76 €

    Išparduota

  • Sesderma BTSES drėkinamasis serumas nuo raukšlių 30 ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį aktyviai drėkinantį serumą apsaugai ir priežiūrai nuo senėjimo ir mimikos raukšlių.

    Serumą sudaro naujos kartos įvairūs atpalaiduojantys peptidai, pasižymintys sinergistiniu veikimu ir didele koncentracija.

    Aktyvieji ingredientai patalpinti nanosomose, tai užtikrina jų efektyvumą ir gilesnį įsiskverbimą į raumenis.

    Gali būti naudojamas kaip alternatyva arba papildas botulino toksinui.

    Sužinokite daugiau
    68,97 €

    Išparduota

  • Cell Fusion C Stangrinamasis veido kremas nuo raukšlių „BTX Flattensome" 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai šį efektyviai stangrinantį kremą su peptidais rekomenduoja brandžiai odai (moterims virš 40 m.).

    Kremo sudėtyje esantis peptidų kompleksas pasireiškia botulino toksinui artimu poveikiu: atpalaiduoja susitraukusius raumenis, gerina regeneraciją, padidina odos elastingumą, mažina raukšleles ir palaiko sveiką odos būklę. Sužinokite daugiau

    69,00 €

    Išparduota

  • Sesderma ACGLICOLIC 20 drėkinamasis kremas SPF15 50 ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį ACGLICOLIC 20 SPF15 apsauginį drėkinamąjį kremą naudoti sausai odai, jau pratusiai prie glikolinės rūgšties.

    Kaip Acglicolic veikia? Tobula aukštos kokybės sudėtis. Jauninantis poveikis su papildomu giliu veikimu, kurį suteikia liposomose patalpinta glikolio rūgštis. Tokiu būdu užtikrinamas toks prasiskverbimo lygis, kuris niekada anksčiau nebuvo pasiekiamas.

    Glikolio rūgštis yra natūraliai gamtoje esanti veiklioji medžiaga, pasižyminti stipriomis drėkinančiomis, gaivinančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis.

    ACGLICOLIC linijos produktai yra sukurti parenkant optimalias sudėtis, kad pasiekti didžiausią regimąjį odos senėjimo požymių pakitimą, tuo pačiu metu užtikrinant tinkamą pH lygį visų tipų odai.

    Sužinokite daugiau

    Pastovi kaina: 82,28 €

    Akcija 69,99 €

    Išparduota

  • Sesderma MANDELAC drėkinamasis kremas 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt ekspertai šį MANDELAC drėkinamąjį veido kremą rekomenduoja naudoti dėmėtos ir senstančios odos (dėl saulės šviesos poveikio, nėštumo ir pan.) drėkinimui ir priežiūrai. Tinka sausai odai ir kitoms alfa hidroksi (AHA) rūgštims jautriai odai.

    Pagrindinė MANDELAC linijos veiklioji medžiaga yra migdolų rūgštis. Tai – alfa hidroksi rūgštis (AHA), kurios molekulės yra didesnės negu glikolio rūgšties, ji skverbiasi lėtai ir nesukelia sudirginimo, todėl ypač tinka jautriai odai. Patalpinta liposomose, pasižymi odos senėjimą stabdančiu, pigmentaciją mažinančiu ir odos riebalų susidarymą reguliuojančiu veikimu.

    Sužinokite daugiau
    70,18 €

    Išparduota

  • Sesderma ACGLICOLIC CLASSIC drėkinamasis gelis 50 ml nemokamas pristatymas

    ACGLICOLIC CLASSIC - tai pirmoji anti-aging (veikiančių prieš senėjimą) produktų linija su liposomine glikolio rūgštimi. SESDERMA kompanija buvo pirmoji, kuri įtraukė šią veikliąją medžiagą į įvairių priežiūros priemonių sudėtį, o dabar pirmoji, kuri įtraukia naujovišką liposominę glikolio rūgštį.

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį balansuojančiai drėkinantį ir regeneruojantį gelį riebiai odai, kovojant su senėjimo procesais.

    Gelio sudėtyje esanti naujos kartos glikolio rūgštis stimuliuoja kolageno sintezę ir leidžia greičiau ir efektyviau atsinaujinti odai, pašalinant negyvas ląsteles. Tokiu būdu oda tampa tvirtesnė ir sumažėja mimikos raukšlių.

    Sužinokite daugiau
    71,39 €

    Išparduota

Įrašai nuo 21 iki 30 iš viso 42

puslapyje

Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5