Sesderma

Sesderma

Sesderma

Įrašai nuo 11 iki 18 iš viso 18

puslapyje

Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  • Sesderma HIDRADERM kūno pienelis 500ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai HIDRADERM kūno pienelį rekomenduoja kaip kasdienę priemonę jautriai, sausai veido ir kūno odai. Pienelis turi ilgalaikį drėkinamąjį poveikį, todėl ypač tinkamas naudoti vėjo, saulės, šalčio, dažno prausimosi paveiktai odai.

    Sužinokite daugiau
    81,07 €

    Išparduota

  • Sesderma ACGLICOLIC CLASSIC drėkinamasis kremas SPF15 50 ml nemokamas pristatymas

    ACGLICOLIC CLASSIC - tai pirmoji anti-aging (veikiančių prieš senėjimą) produktų linija su liposomine glikolio rūgštimi. SESDERMA kompanija buvo pirmoji, kuri įtraukė šią veikliąją medžiagą į įvairių priežiūros priemonių sudėtį, o dabar pirmoji, kuri įtraukia naujovišką liposominę glikolio rūgštį.

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį kremą dėl tobulos aukštos kokybės sudėties. Jauninantis poveikis su papildomu giliu veikimu, kurį suteikia liposomose patalpinta glikolio rūgštis. Tokiu būdu užtikrinamas aukštas prasiskverbimo lygis. Glikolio rūgštis yra natūraliai gamtoje esanti veiklioji medžiaga, pasižyminti stipriomis drėkinančiomis, gaivinančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis.

    Sužinokite daugiau
    82,28 €

    Išparduota

  • Sesderma ACGLICOLIC 20 maitinamasis kremas 50 ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį ACGLICOLIC 20 maitinamąjį šilkinės tekstūros kremą sausai ir labai sausai veido odai tepti ryte/vakare ir taip dažnai, kiek reikia. Kremas pasižymi stipriomis drėkinančiomis, gaivinančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis. Padeda kovoti su senėjimo požymiais, mimikos ir kt. raukšlėmis, gerindamas odos barjerinę funkciją prieš neigiamus išorinius veiksnius.

    Sužinokite daugiau
    82,28 €

    Išparduota

  • Sesderma FACTOR G RENEW veido kremas 50 ml nemokamas pristatymas

    Siekiant stabdyti odos senėjimo procesus ir užkirsti jiems kelią, FACTOR G RENEW serumo sudėtyje yra augalinės kilmės augimo faktorių, kurie, stimuliuodami kolageno ir elastino sintezę, atnaujina odos funkcionavimą. Visa tai užtikrina odos būklės gerėjimą – ji tarsi atjaunėja ir įgauna gyvybinių jėgų. Be to, azijinės centelės (Centella Asiatica) ekstraktas ir kamieninės ląstelės užtikrina atkuriantį, regeneruojantį ir antioksidantinį poveikį (apsaugo odą nuo kenksmingo laisvųjų radikalų veikimo). Veikliosios medžiagos teikia ir priešuždegiminį poveikį – nesukelia odos dirginimo, pleiskanojimo ar padidinto jautrumo saulei, todėl produktas ypač tinka jautriai odai.

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį FACTOR G RENEW regeneruojantį kremą jautriai odai, siekiant padėti atsinaujinti ląstelėms, sumažinti raukšles ir atkurti gerą odos būklę.

    Sužinokite daugiau
    82,28 €

    Išparduota

  • Sesderma FILLDERMA ONE veido kremas 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai FILLDERMA ONE veido kremą rekomenduoja visų tipų odai, siekiant išlyginti visų rūšių veido raukšles, odos senėjimo prevencijai ir stabdymui. Kremo sudėtyje yra užpildančiųjų veikliųjų medžiagų, mažinančių raukšlių gylį tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Kremas valo ir stangrina odą.

    FILLDERMA ONE kremas veidui skatina odos jaunystei išsaugoti reikalingų medžiagų (kolageno, elastino, fibronektino ir hialurono rūgšties) sintezę, atstatoma ir pertvarkoma odos audinių tarpląstelinė medžiaga. Dėl to oda tampa stangresnė ir atgauna prarastą elastingumą.

    Sužinokite daugiau
    83,49 €

    Išparduota

  • Sesderma FACTOR G regeneruojamasis veido losjonas 60 ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį FACTOR G GROWTH veido losjoną su augimo faktoriumi (iš natūralių ingredientų) visų tipų (net ir jautriai) odai, siekiant sumažinti mimikos ir kitas raukšles, nuo saulės poveikio atsiradusias dėmes, odos raudonį, sušvelninti odos šiurkštumą ir suteikti toną.

    Losjonas su GROWTH faktoriumi efektyviai didina drėgmės lygį odoje, lėtina odos ląstelių senėjimo procesus.

    Sužinokite daugiau
    84,70 €

    Išparduota

  • Sesderma BTSES drėkinamasis kremas nuo raukšlių 50 ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai rekomenduoja šį kremą raukšlių ir mimikos raukšlių (ypač aplink akis, tarp antakių ir prie viršutinės lūpos) prevencijai ir vietiniam gydymui.

    Tai kremas, sukurtas taikant novatorišką formulę, kuriame gausu naujausios kartos peptidų ir nanosomose patalpintų gyvačių nuodų.

    Indikacijos: normali/mišri/sausa oda.

    Sužinokite daugiau
    88,33 €

    Išparduota

  • Sesderma SESGEN 32 ląsteles aktyvuojančių priemonių rinkinys nemokamas pristatymas

    Pirmoji kovai su senėjimu skirtų produktų linija, veikianti genus, atkuriančius jaunai odai būdingus požymius!

    SESGEN 32 Ląsteles aktyvuojantis kremas, 50 ml

    SESGEN 32 Ląsteles aktyvuojantis serumas, 30 ml 

    SESGEN 32 ląsteles aktyvuojantis jauninantis kremas ir serumas padeda sumažinti matomus senėjimo požymius: raukšles, sumažėjusį stangrumą, nevienodą odos toną. Drėkina odą ir ji tampa lygesnė, skaistesnė ir atrodanti jauniau.Tai pirmoji veido priežiūros produktų linija, veikianti genų lygmenyje. Sužinokite daugiau

    Pastovi kaina: 170,61 €

    Akcija 89,00 €

    Išparduota

Įrašai nuo 11 iki 18 iš viso 18

puslapyje

Puslapis:
  1. 1
  2. 2