Sesderma

Sesderma

Sesderma

Įrašai nuo 21 iki 30 iš viso 104

puslapyje

Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sesderma HIDRADERM drėkinamasis veido kremas 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai HIDRADERM drėkinamąjį veido kremą rekomenduoja naudoti kasdien mišriai ir sausai odai, taip pat puikiai tinka ir jautriai odai prižiūrėti.

    HIDRADERM drėkinamasis veido kremas – švelnus, lengvai ir greitai susigeriantis kremas, kurio sudėtyje yra mimozų ir geltonžiedžio barkūno ekstraktų, kurie minkština, gaivina, apsaugo ir ramina odą. Sužinokite daugiau

    43,56 €

    Išparduota

  • Sesderma SESKAVEL putos nuo plaukų slinkimo 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai  SESKAVEL plaukų slinkimą stabdančias putas rekomenduoja, norint užkirsti kelią plaukų slinkimui bei šiam reiškiniui reguliuoti ir plaukų augimui skatinti.

    Sesderma kompanija pristato vienintelį rinkoje kovos su plaukų slinkimu produktą, sukurtą pasitelkiant nanotechnologijas. Sužinokite daugiau

    44,77 €

    Išparduota

  • Sesderma C-VIT purškiklis 20ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai  šį C-VIT staigaus poveikio purškiklį su naujausios kartos stabilaus vitamino C formule rekomenduoja visų tipų odai drėkinti ir atgaivinti vos per kelias sekundes! Suteikia spindesio bei gyvybingumo.

    Sužinokite daugiau
    45,98 €

    Išparduota

  • Sesderma HIDRADERM kūno pienelis 200ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai HIDRADERM kūno pienelį rekomenduoja kaip kasdienę priemonę jautriai, sausai veido ir kūno odai. Pienelis turi ilgalaikį drėkinamąjį poveikį, todėl ypač tinkamas naudoti vėjo, saulės, šalčio, dažno prausimosi paveiktai odai.

    Sužinokite daugiau
    47,19 €

    Išparduota

  • Sesderma C-VIT ampulės 5x2ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai  C-VIT ampules rekomenduoja, siekiant greitai atstatyti drėgmę, stangrumą, suvienodinti odos atspalvį.

    • Sudėtyje esantis retinolis, patalpintas liposomų kapsulėse, efektingai kovoja su raukšlėmis: apsaugo nuo jų susidarymo bei mažina esamas raukšles. Sužinokite daugiau
    47,19 €

    Išparduota

  • Sesderma ABRADERMOL MIKRODERMABRAZINIS KREMAS 50ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai šį veido ir kūno šveitiklį siūlo, norint efektyviai paruošti odą kitų, įvairios paskirties odos priežiūros priemonių (raukšlių šalinimas, odos senėjimo stabdymas, riebios odos ir odos, kurioje linkę formuotis spuogai, randų, strijų, hiperpigmentuotos veido odos priežiūra) naudojimui.

    ABRADERMOL mikrodermabrazinis kremas, kurio sudėtyje yra aliuminio oksido kristalų. Šie kristalai padeda šalinti viršutinių epidermio sluoksnių negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, taip skatinant ląstelių atsinaujinimą ir kolageno gamybą – didinamas odos elastingumas.

    Sužinokite daugiau
    47,19 €

    Išparduota

  • Sesderma RETISES paakių kremas nuo raukšlių 15ml nemokamas pristatymas

    Unikali kremo formulė drėkina ir mažina paburkimą bei juodus ratilus ir raukšles aplink akis.

    iGrožis.lt specialistai  šį švelnios konsistencijos, greitai įsigeriantį paakių kremą rekomenduoja visiems odos tipams.

    RETISES paakių kremas pasižymi priešraukšliniu poveikiu, dėka sudėtyje esančio veiksmingo derinio: koncentruoto gryno retinolio (vitamino A), askorbilo gliukozido (stabiliausios vitamino C formos) ir medžiagų, kurios mažina maišelius ir juodus ratilus aplink akis. Taip pat mažina nuovargio ir senėjimo žymes aplink akis.

    Retinolis yra vienas efektyviausių aktyviųjų medžiagų mažinant raukšles, didinant kolageną bei vienas esminių ląstelės matrikso baltymų, sudarančių dermį ir mažinančių pagrindinių senėjimo veiksnių apraišką.

    Sužinokite daugiau
    48,40 €

    Išparduota

  • Sesderma RETISES NANO 0.5% purškiklis 20ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai RETISES 0,5% purškiklį siūlo prie retinolio pratusios odos palaikomajai priežiūrai. Rekomenduojama esant brandžiai odai, fotosenėjimui ar kaip papildoma priemonė strijų, randų ir pigmentuotos odos (melazmos) priežiūrai.

    RETISES 0.5% purškiklis  - odos senėjimą ir fotosenėjimą lėtinanti priemonė.

    Retinolis yra vienintelė medžiaga, galinti veikti kolageną trejopai – jis atstato (per laiką skaiduloms padarytą žalą) + stimuliuoja (naujų kolageno skaidulų susidarymą) + apsaugo (slopindamas kolagenazės procesą). Be to, jis reguliuoja pakitusį melanocitų aktyvumą, todėl nyksta odos dėmės, taip pat stimuliuoja epidermio keratinocitų proliferaciją (skatindamas odos atsinaujinimą.

    Sužinokite daugiau
    48,40 €

    Išparduota

  • Sesderma PRIEMONIŲ RINKINYS PATAMSĖJUSIEMS PAAKIAMS IR PAVARGUSIAI ODAI nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai šį rinkinį rekomenduoja, jei siekiate dvejopo poveikio savo odai:

    1. Mažinti paakių paburkimus, paakių patamsėjimus, drėkinti odą akių ir lūpų srityje, mažinti raukšleles.

    2. Šviesinti ir skaistinti viso veido odą, intensyviai drėkinti.

    Sužinokite daugiau

    Pastovi kaina: 60,50 €

    Akcija 48,40 €

    Išparduota

  • Sesderma PLACENSES purškiklis su placenta 20ml nemokamas pristatymas

    iGrožis.lt specialistai siūlo šį purškiklį su placenta naudoti, siekiant palaikyti odą švelnią, lygią, elastingą ir lanksčią.

    PLACENSES linijos pagrindas yra didelės molekulinės masės placentos ekstraktas.

    Sužinokite daugiau
    50,82 €

    Išparduota

Įrašai nuo 21 iki 30 iš viso 104

puslapyje

Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5